2016-09-13

Puutarhajuhlat

Puutarhajuhlat värikkäiden pallojen kanssa.

Tälläkertaa järjestin itse värikkäät puutarhajuhlat pallojen inspiroimana.

Pihalla pelattiin krokettia ja numeropallot auttoivat haastavasti havaittavien porttien metsästämisessä. Juomat jäähdytettiin jäädytetyillä kumipalloilla. Täytin pari päivää aiemmin tavallisia 28cm kumipalloja vedellä ja laitoin pakastimeen (ja pakastin buustille, jotta ei muut tuotteet lämpene) Pallojen jäätymiseen menee yllättävän pitkä aika.

Tein myös pikkupalloja, jotka sujahtivat boolimaljaan jäähdyttämään lime/mintunlehtiboolia. Kun käytät jäädytettyjä ilmapalloja tavallisten jäiden sijaan, ei vesi sula boolin joukkoon sitä väljähdyttäen.


Kiinnitin tuija-aitaan ilmapallokukkia niin pihan sisä kuin ulkopuolellekin. Puutarhassa olevan kumpareen päälle kiinnitin jättipallon jossa paperista askarreltu lippusiima toi lisää iloista juhlatunnelmaa. Kova tuuli pisti pallon välillä melko koville, mutta hyvin se kesti koko illan. Illan pimetessä käytimme palloa vielä hernepyssykisan maalitauluna.

Tarkoitus oli ampua "lutkuilla" ilmapalloja kisaamis mielessä, mutta näyttää puodin pallot olevan niin kovaa tekoa etteivät ne menneet millään rikki! Näinollen tämän kisan voittaja jäi kruunaamatta.
 

 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Rippijuhlakoristuksia

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.