2016-05-15

Ylioppilasjuhlat tulevat

Harvoin tulee mitään tehtyä ihan vaan harjoituksen tai huvin ja urheilun vuoksi. Nyt kuitenkin päädyin kokeilemaan uutta pallojen ladontatyyliä ja samaan syssyyn otin "mainoskuvan" ylioppilasjuhlia varten. Tähän ylppäriviikonloppuun päätin ottaa kolme isompaa somistusprojektia ja melkoisen määrän pienempää projektia. Valikoimassa tulee olemaan muutama valmistuneille tarkoitettu foliopallomalli sekä itse teippaamiani ylioppilaslakkipalloja joissa on myös juhlasankarin nimi. (tässä pallossa ei nyt nimeä ole mutta tähän sen saisi)

Kaksi isompaa projektia on jo varattu kalenteriin joten komas somistuskeikka vielä ja olen buukattu täyteen. Näin ensimmäisenä vuotena on haastavaa arvailla minkämoinen menekki on eri juhlasesongeissa. Toivottavasti olen nyt varautunut tarpeeksi isolla varastolla.

   

Tähän perään laitoin kaksi pirteää palloilukuvaa ihan vaan loppukevennykseksi. Pilkettä silmäkulmaan ja pohtimaan niitä omia juhlia, josko jotain piristystä tarvittaisiin pallopuodista!

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Häämessut 2016 Rippijuhlakoristuksia »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.