2016-01-29

Häämessut 2016

Turun Häämessujen kanssa oli hauska projekti heti vuoden alkuun. Messut on ennen pidetty Caribian 995 hallissa, mutta nyt se on remontissa uuteen käyttötarkoitukseensa ja häämessut muuttivat Logomoon. Tämä oli samalla myös ensikosketukseni logomossa työskentelyyn. Erittäin mukavia tyyppejä sielläkin tupa täynnä!

Häämessuille kaivattiin neljää tolppaa ja lavanreunuksen koristelua. Tein lavan reunaan linkkipalloista helminauhan joka osoittautui erittäin näppäräksi ja hyväksi ratkaisuksi. Tolpissa irrottelin hieman enemmän ja tein auditorion oville ohjaavista tolpista perinteisemmät pallotolpat joissa valkoinen ja sininen oli omilla puolillaan ja päällä sydänpallot.

Juuri nyt en löytänyt sisäänkäynnin tolppien kuvia mutta jahka ne jostain kamerasta löydän niin toivottavasti muistan joskus lisäillä.

   

Otin osaa myös "kaunein kimppu" kilpailuun ilmapalloväkerryksilläni. No voittoa oli turha haaveilla, mutta varmasti jäi jonkun mieleen. Ilmapallokimppuja näin kukkamaisesti sidottuna tai ihan vaan heliumpalloina voi hyvin miettiä morsiusneidoille. Ilmapallot ja lapset kun on kovin söpöjä yhdessä. Oikeanpuoleista tekelettä on vaikea hahmottaa pienestä kuvasta, mutta siinä on tyllipäälysteinen iso pallo ja kauniit pienet pionit koristavat sekä pallon alaosaa, että painonyytin kaulusta. Itse pallokimpun pylväs on myös tehty taikurinpalloista.

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.