2016-04-25

Yksilöityjä palloja ja teippejä moneen käyttöön.

Tilasin meille vuoden alkuun aivan mahtavan vekottimen. Tämä kyseinen härveli mahdollistaa pallojen yksilöinnin ja erinäköisten mainosteippausten teon. Ajattelin että pari kertaa kuussa sille varmaan on alkuun käyttöä, mutta niin olin väärässä. Viikottain kone laulaa useampaan otteeseen tehden onnitteluja, nimiä, logoja ja muita pikku juttuja sekä minun käyttöön että asiakkaille.

Hienointa tässä on se, että nyt voidaan tehdä yksittäisiä yksilöityjä palloja, jotka on ennen ollut ihan mahdottomuus. Kumipalloja ei saa alle 250 kappaleen satsia ja foliopallojen muutaman kappaleen painaminen tulee ihan järkyttävän kalliiksi. Nyt voidaan tehdä ihan murto-osalla siitä hinnasta yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja. Leikkuujälki on skarppia ja teippeinä voidaan käyttää erilaisia metallisävyjä ja kaikenmoisia erikoisteippejä mitä vaan ikinä tarvitaan.

Dominik pallo meni ristiäisiin ja tämä pallo olikin ensimmäinen kirkas vinyylipallo jonka täytin. Sisään laitettiin höyheniä ja naruun vielä paperiympyröitä somisteeksi. Tällainen vinyylipallo kestää muutaman viikon ja ei harmaannu laikaan kuten kumipallot.

 

 

   

   

Olen tähänmennessä teipannut postilaatikkoon nimet, oveen kyltin, vaatteisiin logot, mainospalloja omaan käyttöön ja valtavan määrän asiakkaiden tarpeisiin tulleita palloja. Vinyyliteipatun pallon tilaaminen täytyy tehdä etukäteen, eli vähintään päivää ennen jos saat tilattua ja toimitettua halutun teipin aineiston niin onnistuu.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Lahjat palloihin! Häämessut 2016 »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.