2016-02-14

Lahjat palloihin!

Eipä ollut ihan ensmänen häälahja, joka palloihin pakattiin, mutta tämä oli nyt sellainen josta ehdin lennossa kuvan räppäsemään. Homman nimi on siis se, että porukka keksii viedä yhteisen raha- tai lahjakorttilahjan ja sitten aletaan miettiä kuinka tylsää on viedä pelkkä kirjekuori. Tässä kohdassa minä astun kuvioon ja kun kiikutat pallontäytteet hiukan etuajassa, niin et joudu odottelemaan tyhjänpanttina noin 15-20min joka minulla menee tämän äheltämisessä.

Alimpana on siis kukkamainen vesipallolla painavaksi tehty pohja. Keskelle kukkaa tulee läpinäkyvä pallo, jossa lahja. Yleensä tästä komistuksesta laitetaan nousemaan vielä palloja ylöspäin heliumtäytöllä senverran että on pramea vietävä. Tällaiset paketoidut lahjukset on siinä 17e ylöspäin. Kuvan versio noin 27€

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.