2016-05-14

Pallopudotus

7 vuotta... 700 palloa ja 700e edestä lahjakorttia. Siinä oli onnennumeroa kerrakseen, joten olihan sen pakko onnistua!

 

Tässä kohtaa kun pallofirmaa on pyörittänyt ihan kokonaiset puolivuotta, on kaikkea aina tekemässä enemmän tai vähemmän ekaa kertaa. Pallopudotuksen kohdalla kävin koko tunneskaalan valtavasta paniikista ja ahdistuksesta aina valtavaan euforiseen helpotukseen ja riemuun. Menetin yöuneni kahdelta yöltä ja näin palloista ja epäonnistuvasta pudotuksesta unta ne vähät ajat mitä nukuin.

   Onneksi pelot osoittautuivat turhiksi ja seuraavaan pudotukseen en enää panikoi niin paljoa kun se on kerran nyt tässä mittakaavassa tehty.

Väkeä tuli paikalle ihan hyvä määrä. Pallojen pintaan oli leimattu voitot, mutta ei sitä ihan kaikki ohjeistusta kuunnellut ja kova pauke kävi kun palloja puhkottiin. Saa nähdä missä seuraavaksi palloja katosta putoilee. Toivottavasti pian, sillä oli kyllä hauskaa tehdä ja katsoa.

Ohessa vielä videonpätkä pudotuksesta hidastettuna.

Media

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vappuhulinaa 2016 Lahjat palloihin! »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.