2016-05-01

Vappuhulinaa 2016

Uskomaton loppuviikko ja viikonloppu Skanssissa!

Vappuna jalkauduimme Kauppakeskus Skanssin kauppakäytävälle pallojen kera. Rakentelin edellisten viikkojen aikana valkoiset puuaitaukset käveleville palloille, ja ne osoittautuivat ihan mahtaviksi.

 

   

Pallopuodin ensimmäinen vappu oli likimain minuuttiaikataulutettu varsinkin perjantain osalta. Oli kolmet häät ja muutamat muut paljon palloja vaativat juhlat eri osoitteissa. Suurin osa haki pallot itse Skanssista ja yhden toimituksen me teimme lauantain puolella.

Saatiin myytyä valtavat määrät vappupalloja ja oli ihanaa nähdä tuttuja naamoja! Koko vappu itsessään oli aivan mahtava työrutistus, mutta ehdottomasti hauska ja innostava.

Tämä on niin kivaa työtä kun saa hullutella ja miettiä kaikkia kivoja sovelluksia mukaviin juhliin. Lopussa vielä pingviinilauman päivän piristys.

 

   

Media

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Puutarhamessut Turussa Pallopudotus »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.