2016-04-03

Puutarhamessut Turussa

Turussa vietettiin puutarhamessuja huhtikuun alkupuolella. Minulla oli ilo päästä puhkumaan hieman isompia palloja messuhallin kattoon hää alueelle. 90cm halkaisijalla olevat pallot keinuivat ilmavirrassa verkkaiseen tahtiinsa ja loivat hauskaa tunnelmaa jättimäisyydellään.

   

Samaisella alueella häiden kanssa oli myös yksi nurkkaus omistettu vauvakutsuille. Löysin tämän tehtävän ohessa itselleni niin mahtavan väriyhdistelmän joka on hempeydessään ja helmiäishohteessaan varmasti pitkäikäinen kestosuosikki! Kumipallot on kiinnitetty nurmikkoon rautalankaväkäsillä ja ne kestäisivät ulkosalla mainiosti. Pinterestiä selailleille pallohulluille taatusti tuttu juttu jo entuudestaan.

Skanssiaisten alkaminen ja pallopuodin auki pitäminen estivät minua pääsemästä itse puutarhamessujen aikana edustamaan yritystäni. Pistin siis väiskin asialle ja hän hoiteli hommia tällaisella edustustiskillä.  Kyllä monet kertoivat väiskiin törmänneensä kyseisillä messuilla. Väiski on hyvä pistää hommiin koska siltä ei hymy hyydy eikä myöskään puhu mitä sattuu :D

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kevään skanssiaiset 2016 Vappuhulinaa 2016 »

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.