2016-05-13

Kevään skanssiaiset 2016

Skanssiaisiin tehtiin 20 likimain 3m korkeaa tolppaa! Sain avukseni Riinan tähän urakkaan ja yhdessä askartelimme yömyöhään pimeässä ja jopa pelottavassa kauppakeskuksessa. Tolpat rakentuivat tiimityönä nopeasti mutta kilometrejä karttui kun niitä raijattiin omille paikoilleen. Oli pakko kuvata myös hauska video näistä tolppariveistä jotta määrä hahmottuis muillekin.

 

   Toinen pikku projekti oli palloketjujen laitto kattoon. Teimme kuuden pallon satseja ja aivan ihastuttavan näppärän nostimen avustuksella ajeltiin ne paikoilleen käytävän reunoista toiseen. Jotain outoa oli kuitenkin ilmassa koska samasta kohtaa katkesi palloketju useampaan otteeseen. Saa nähdä tullaanko näitä vielä käyttämään tässä hommassa ja varsinkaan viikon tapahtumassa, mutta OLI NE KOMEITA!!


Meillä oli ratkiriemukas pari iltaa Skanssissa ja voisin väittää että oon koukussa tähän hommaan ja pahasti. Ei oo mitään siistimpääää!

Seuraavaan viikonloppuun, eli Skanssiaisten päätösviikonloppuun tehtiin vielä 1000 jakopalloa painatuksilla. Sormet oli niin hellänä näiden helmiäispallojen solmimisurakan jälkeen, että ei tehnyt mieli edes kahvikuppia nostaa tai vetskariin tarttua. Lohtua kärsimykseen toi kuitenkin jakajien palaute! Kimput olivat erittäin helppoja jakaa ja narut eivät takerrelleet tai menneet solmuun missään vaiheessa! Sekös mieltä lämmitti kun kymmeniä tuhansia palloja vuodessa jakavat ihmiset näin sanovat! Ihmetystä herätti kun ei 1000 pallon satsista yksikään pallo poksahtanut kun niitä retuutettiin kohti jakopaikkaa! Laatu oli siis kohdillaan ainakin... Hiukka meni aikaa enemmän kun olin budjetoinut, mutta toisaalta olin varautunut siihen että jotain varmasti menee mönkään ja aloitin urakan hyvissä ajoin.

Kiitos Skanssi ja kiitos myös VeraVian upeille ja energisille työntekijöille! Meillä oli KIVAAAA!!

Media

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.