2016-02-14

Skandic Julian henkkarijuhlat

Aamusella tankkasin auton täyteen palloja ja pylväänrunkoja ja suuntasin kohti Turun keskustaa. Siellä odotti seuraava urakka nimeltään henkkaribileet ystävänpäivän hengessä.

   


Isossa kahden "neukkarin" väliseinättömässä tilassa oli isot pöydät valkoisilla liinoilla ja tarjoilutkin olivat ihan kohdillaan ;) Toiseen päähän salia tuli bändi ja heille tein sydäntaustan ja pienen seinäkkeen erottamaan tanssijat soittajista. Järjestäjät itse olivat tekemässä photo boothia ja siihen lisättiin vielä pari palloa lisää teemaa juhlistamaan. Korkeille pöydille tuli kimput ja oven pieliin tolpat.

Jo tavaksi muodostunut pöllön tunkeminen joka paikkaan onnistui täällä helpommin kuin tavallisesti. Talon puolesta oli aivan ihanat valkoiset puut mihin pöllö suorastaan kuului istumaan.

   

Aukioloajat

Pallopuoti on auki osoitteessa Ruunikkokatu 12 ORIKETO

perjantaisin 10-18
lauantaisin 10-15

Muina aikoina meidät tavoittaa puhelimitse. Uskomattoman Pallopuodin hommia tehdään 6 päivänä viikossa, mutta itse myymälän ovet ovat avoinna vain tiettyinä aikoina taatusti ja varmasti. Pallojen tilauksia, noutoja ja toimituksia voidaan sopia pitkin viikkoa.